Kant- en zetwerk

Laat uw zetwerk verzorgen en geef de montage uit handen. Ten Ham Plaatwerk B.V. levert indien gewenst een compleet product en produceert al jaren kant- of zetwerk van staal, aluminium en RVS. Onze experts beheersen diverse montagetechnieken en onze ruime, diverse voorraad aan materialen maakt snelle levertijden mogelijk.

Plaat zetten

Het zetten van platen is een complexe bewerking. Er zijn namelijk meerdere factoren die invloed hebben op het uiteindelijke resultaat, waaronder het soort en de dikte van het materiaal. De kantbank, vaklieden en aanwezige expertise bij Ten Ham Plaatwerk B.V. garanderen kwaliteit en een mooi eindresultaat.

Aluminium onderdelen gesneden en gezet

Aluminium en RVS zetwerk

Van minuscule onderdelen tot complete constructies van plaat: wij hebben jarenlange ervaring met het zetten - of kanten. Ook het zetten van staal, roestvrijstaal, koper en aluminium is ons niet vreemd. Onze expertise, opgedane inzichten en het up to date machinepark maken het mogelijk dat wij vrijwel iedere zetting kunnen verrichten.

Ten Ham Plaatwerk B.V. heeft de meeste materialen zelf op voorraad, waardoor wij na uw vraag snel aan de slag kunnen. Kwaliteit en vakmanschap vinden wij uiterst belangrijk, evenals een vlotte levering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op om uw zetwerk te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Vul uw eigen inhoud in.