Plasmasnijden

Kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit kenmerken Ten Ham Plaatwerk B.V. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij schijnbaar onmogelijke klussen klaren; onze complete en veelzijdige voorraad zorgt dat wij snel in uw behoefte kunnen voorzien.  

Snijmachine plasmasnijden

Plasmasnijden

Plasmasnijden is volop in ontwikkeling en benadert tegenwoordig de kwaliteit van een lasersnijder. Onze HD Plasmasnijder is dan ook uitgerust met de nieuwste software.

Staal, aluminium en rvs snijden

Ten Ham Plaatwerk B.V. snijdt dik materiaal voor een redelijke prijs, ook bij een kleine afname. Door onze geavanceerde plasmasnijtechnieken zijn wij bij dik materiaal namelijk niet afhankelijk van series. Wij maken in staal, aluminium en rvs van 3 tot 40 millimeter een prachtige snede. Onze CNC Snijtafel heeft een afmeting van 3000 bij 12000 millimeter. Daarmee vormen wij een kwalitatieve, betrouwbare én flexibele partner.

Water- en plasmasnijden

Hoewel de verschillende snijtechnieken niet vergelijkbaar zijn, sluit de één de ander niet uit. Veelal vormt het plasmasnijden een prachtige aanvulling op het watersnijden, waarbij juist de combinatie van technieken het eindresultaat ten goede komt.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste bewerking. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw idee? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vul uw eigen inhoud in.