Snijden

Kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit kenmerken Ten Ham Plaatwerk B.V. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij kwalitatief goed snijwerk kunnen maken; onze veelzijdige voorraad zorgt dat wij snel in uw behoefte kunnen voorzien.  

Plasmasnijden

Plasmasnijden is volop in ontwikkeling en benadert tegenwoordig de kwaliteit van een lasersnijder. Onze HD Plasmasnijder is dan ook uitgerust met de nieuwste software.

Ten Ham Plaatwerk B.V. snijdt dik materiaal voor een redelijke prijs, ook bij een kleine afname. Door de geavanceerde plasmasnijtechniek kunnen wij behoorlijk dikke materialen snijden. Wij maken in staal, aluminium en RVS van 3 tot 40 millimeter een goede snede. Onze CNC Snijtafel heeft een afmeting van 3000 bij 12000 millimeter. Daarmee vormen wij een kwalitatieve, betrouwbare én flexibele partner. 

Watersnijden

Reeds enige tijd beschikken wij over een watersnijmachine met een 2,5D snijkop. Dit vormt een goede aanvulling op het plasmasnijden. Met deze waterjet zijn wij in staat een groot scala van materialen zoals staal, aluminium, koper, steen, hout, kunststof, glas enz. voor u te snijden met een hoge precisie ook in dikke materialen. De 2,5D kop geeft de mogelijkheid om schuine kanten aan het product te snijden met hoeken tot 55 graden. Een ander bijkomend voordeel van het watersnijden is dat er tijdens de bewerking geen warmte in het product aangebracht wordt. Hierdoor ontstaan geen bewerkingsspanningen en vervormingen. Wij zijn u graag van dienst.

Voordelen van watersnijden

Watersnijden kent diverse voordelen. Zo snijd je met een watersnijmachine niet alleen uiterst nauwkeurig, tevens wordt thermische vervorming in het product voorkomen. Door het koelende werking van het water kun je ook zachtere materialen en materiaal met een laag smeltpunt snijden. De kwaliteit en eigenschappen van het materiaal blijven immers behouden.


Smit gesneden uit betonplex watersnijden

Vul uw eigen inhoud in.