Onze werkplaats

Geeft u de voorkeur aan een compleet product in plaats van een enkel bewerkt materiaal? Het veelzijdige machinepark in de werkplaats geeft ons de gelegenheid om eventuele extra bewerkingen in eigen hand te houden. Zodoende levert Ten Ham Plaatwerk B.V. een totaaloplossing, waarbij wij specifiek werk zelf samen kunnen stellen.

Plaatwerk lassen

Bespaar tijd en energie en geef het laswerk uit handen. Ten Ham Plaatwerk B.V. levert niet alleen halffabricaten, maar kan het plaatwerk van staal, RVS, aluminium en koper tevens samenstellen en aflassen. Met onze moderne lasmachines kunnen onze vakmensen u op het gebied van mig-mag-, puls- en stiftlassen volledig ontzorgen.

Watersnijden

De trots van ons machinepark is de Resato watersnijmachine. De waterjet geeft ons als extra mogelijkheid om schuine kanten te snijden. De watersnijmachine snijdt bovendien niet alleen aluminium, rvs en staal, maar vrijwel ieder materiaal heel precies. Een ander bijkomend voordeel van het watersnijden is dat er tijdens de bewerking geen warmte in het product aangebracht wordt.

Plasmasnijden

De HD Plasmamachine daarentegen werkt misschien wel met warmte, maar geeft ons de gelegenheid om dikke materialen te snijden. Ten Ham Plaatwerk B.V. snijdt tot en met veertig millimeter dik staal snel én efficiënt in eigen beheer. Lees meer over onze plasmatechnieken.

Heeft u een vraag over onze werkplaats, of wilt u contact met ons opnemen over bewerking van uw materialen?

hd plasmamachine plasmasnijden

Vul uw eigen inhoud in.