Ten Ham Plaatwerk bv

Vanuit het hele land en daarbuiten weten bedrijven Ten Ham Plaatwerk bv te vinden. Ons vakmanschap en onze vindingrijkheid waarborgen een passend antwoord voor uw vraagstuk. Bovendien hebben wij veel materialen op voorraad, waardoor wij doorgaans snel kunnen leveren.

Ontstaan

Onder de naam Constructiebedrijf  W. ten Ham vonden al in 1983 de eerste plaatbewerkingen plaats. Door de toenemende vraag zijn de plaatwerkzaamheden de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Het begon met knippen en walsen in 1983 (tbv het maken van voersilo's), zetten in 1988, pons-nibbelen in 1996, vanaf begin 2009 HD-plasmasnijden en in 2016 kwam daar het 2,5D-watersnijden bij.

Reclamebord geslepen RVS

Groeiende plaatwerktak

In 2001 kwam er een nieuwe hal bij aan de Schampsteeg. Dit betekende een eigen ruimte voor de plaatwerkafdeling. Nadat in 2007 de werkplaatsactiviteiten van de constructie bv verplaatst werden naar het bedrijventerrein “de Kievitsmeent”, kwamen de bedrijfsruimtes aan de Schampsteeg volledig beschikbaar voor de groeiende plaatwerktak. Doordat begin 2009 het Constructiebedrijf over een eigen kantoor ging beschikken aan de Radonstraat kwam ook deze ruimte vrij. Momenteel worden alle plaatwerkzaamheden uitgevoerd door het zelfstandige Ten Ham Plaatwerk bv.

Erkend leerbedrijf

W. ten Ham Plaatwerk bv investeert graag in kennis en vakmanschap. Wij nemen het sociale aspect van maatschappelijk ondernemen serieus en zijn dan ook een erkend leerbedrijf. Zo bieden wij de jongere generatie de kans om het vak te leren en liefst bieden wij hen daarna een vaste aanstelling.

Vul uw eigen inhoud in.