Watersnijden

Laat u verrassen door de voordelen van het watersnijden. De ervaring en expertise van Ten Ham Plaatwerk B.V. maakt unieke projecten mogelijk, waaronder het snijden van schuine kanten. Wij hebben de meeste materialen bovendien op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

Voordelen van watersnijden

Watersnijden kent diverse voordelen. Zo snijd je met een watersnijmachine niet alleen uiterst nauwkeurig, maar wordt er tevens geen warmte in het product aangebracht. Door het koele proces kun je zodoende ook zachtere materialen en materiaal met een laag smeltpunt snijden. De kwaliteit en eigenschappen van het materiaal blijven immers constant.

watersnijden aluminium ten ham ede

Hier komt uw button

Aluminium, staal en RVS watersnijden

Watersnijden, of waterstraalsnijden, gebeurt met en zonder abrasief. Bij het snijden van aluminium, staal en RVS wordt er fijn zand aan de waterstraal toegevoegd - ‘abrasief snijden’. Afhankelijk van het beoogde resultaat en de dikte van het materiaal, combineren wij bovendien de watersnijtechniek al dan niet met de HD Plasmasnijtechniek.

Waterstraalsnijden overig materiaal

Waterstraalsnijden is geschikt voor vrijwel alle materialen, waaronder hout, glas, steen en kunststof. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifiek materiaal? Neem gerust contact op voor meer informatie.

De kennis en vaardigheden van Ten Ham Plaatwerk B.V. stellen nooit teleur. Hebben wij voor uw vraagstuk in eerste instantie geen oplossing voor handen, dan zorgen wij dat er één komt. Wij combineren waar nodig diverse bewerkingen en streven naar korte levertijden.  

Vul uw eigen inhoud in.